de verborgen rijkdom in de doofpot

doofpotjeHet is de moeite waard om datgene wat wij mijden of verbergen juist nader te onderzoeken. Niet om over mogelijke betekenissen te speculeren of theoretische oplossingen te bedenken, maar om de dingen nuchter te benoemen, de werkelijke bedoelingen in te voelen en het krachtenspel te doorgronden. Waarschijnlijk ontdekken we praktische aanknopingspunten en krijgen we een dieper begrip van de onderliggende structurele dynamiek. Een stroom van creatieve energie in plaats van voortdurende cumulatieve verspilling …

Over King Wullur

Speels met krachten. Helpt moeizame vraagstukken helder en hanteerbaar te maken. Om ongewenste krachtenspel te voorkomen. Nuchter en laser-scherp.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.