Loop elkaar niet in de weg …

U weet hoe belangrijk uw mensen zijn voor het succes van het bedrijf. Maar ondanks de vele aandacht en inspanningen vóór uw medewerkers, loopt het misschien niet geheel naar wens. Na een veelbelovend begin merkt u onbegrijpelijke terugval. Men loopt elkaar in de weg;  irritatie en heimelijk gemopper nemen vervolgens toe; en de resultaten vallen uiteindelijk tegen. De nieuwe aanpak moet zich nog in de praktijk bewijzen.

behoorlijk leidinggeven & progressief samenwerken

Effectief corrigeren en aanmoedigen is op zich niet zo moeilijk, maar het vraagt van operationele leidinggevenden enige zelfdiscipline om deze vaardigheden eigen te maken. Dit onderdeel staat centraal in het nieuwe programma “behoorlijk managen en progressief samenwerken”.

Zie recensie King

Over King Wullur

Speels met krachten. Helpt moeizame vraagstukken helder en hanteerbaar te maken. Om ongewenste krachtenspel te voorkomen. Nuchter en laser-scherp.
Dit bericht is geplaatst in Impact. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>