Leren en verbeteren i.p.v. verspillen

Ongeveer 40 % van de werktijd wordt besteed aan herstellen van fouten, dingen overdoen, misverstanden rechtzetten en nog meer van dergelijke onproductieve zaken. Een omvangrijke bron van sluipende verspilling.


verspillen of leren van fouten

Fouten maken is niet te vermijden, maar steeds dezelfde fouten maken is niet nodig. Slimme managers profiteren daar zelfs van. Gemaakte fouten gebruiken ze om processen te verbeteren. Niet alleen voorkomen ze onnodige herhaling van fouten. De kwaliteit van het werk gaat omhoog en het werkplezier neemt toe. Bovendien het is verslavend! Eenmaal bekend met een omgeving waar behoorlijk managen en progressief samenwerken vanzelfsprekend is, wil men niets anders meer.

Meer informatie over het programma “Fair-Play: behoorlijk managen en progressief samenwerken”,  bel King 06 21934356 (zie ook beter presteren).

Over King Wullur

Speels met krachten. Helpt moeizame vraagstukken helder en hanteerbaar te maken. Om ongewenste krachtenspel te voorkomen. Nuchter en laser-scherp.
Dit bericht is geplaatst in & meer, Deep, Impact. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>