de dienaar heerst over de meester …

Onze intuïtieve en creatieve geest is een uitzonderlijke gave en onze rationele geest is een nuttige en betrouwbare dienaar. Dat wij de dienaar erg waarderen is prima, maar wij moeten de meester niet verwaarlozen!
Zie ook   Mc Gilchrist, the master and his emissary

Creatieve voetballers gebruiken over het algemeen de rechterhersenhelft. Als de linkerhersenhelft  (formele bestuurders)  overheerst dan geeft dat onvermijdelijke botsingen. (Cruyff bij Pauw en Witteman op 18 november jl.)

Over King Wullur

Speels met krachten. Helpt moeizame vraagstukken helder en hanteerbaar te maken. Om ongewenste krachtenspel te voorkomen. Nuchter en laser-scherp.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>