Onzichtbaar

Als procesbegeleider was King zelf nadrukkelijk onzichtbaar. Maar hij liet ons zo naar de moeizame samenwerking kijken, dat de  verbeteringen zich als vanzelf aandienden. Onbegrijpelijk dat wij die niet eerder op die manier hebben gezien.

Herke v.d. B., voorzitter MT agrarisch consultancybureau

Over King Wullur

Speels met krachten. Helpt moeizame vraagstukken helder en hanteerbaar te maken. Om ongewenste krachtenspel te voorkomen. Nuchter en laser-scherp.
Dit bericht is geplaatst in Impact. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>