Laat keien tot hun recht komen

een kei kan je niet kneden

Iedereen heeft eigen specifieke unieke talenten. Het is verspilde moeite om zo’n kei proberen te kneden. Het zal niet eens lukken. Het is beter om het om te draaien. Een gunstige omgeving voor de keien die u hebt maken.  Een kei op zijn plek komt zo volledig tot zijn recht. Niet alleen zal hij (of zij) kwaliteit leveren, andere keien zullen ook tot deze plek aangetrokken voelen.

Over King Wullur

Speels met krachten. Helpt moeizame vraagstukken helder en hanteerbaar te maken. Om ongewenste krachtenspel te voorkomen. Nuchter en laser-scherp.
Dit bericht is geplaatst in Impact. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>