Van binnenuit

Simon Sinek: Wat, Hoe, Waarom

De meeste mensen weten wat ze doen en ook een beetje hoe ze dingen aanpakken; maar weinig mensen weten waarom ze dat doen. Simon Sinek legt uit dat handig is om daar vandaan te starten. Verhelderend! Zie Wat, hoe & waarom.

Over King Wullur

Speels met krachten. Helpt moeizame vraagstukken helder en hanteerbaar te maken. Om ongewenste krachtenspel te voorkomen. Nuchter en laser-scherp.
Dit bericht is geplaatst in & meer, Deep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>