Gratis outplacement

Ik belde King om over de uitkomst van de vitaliteitscan te spreken. De scan gaf een erg lage vitaliteitscore. Zoals verwacht, want ik had het inderdaad niet naar mijn zin en ik aarzelde al geruime tijd om van baan te veranderen. De stellige aanbevelingen die de scan gaf vond ik erg verhelderend. Vooral de omstandigheden die mij energie zouden kosten. Toen King vroeg of ik verband zag tussen  “de dingen doen waar je van nature heel goed in bent” en “mensen in mijn omgeving die mij als persoon waarderen”, viel bij mij het kwartje.


een duwtje in de rug

Een switch van een leidinggevende naar een uitvoerende functie had ik altijd met iets negatiefs geassocieerd. Maar nu, in mijn specifiek geval, zou dit juist een uitstekende optie zijn. Dit inzicht bracht mij in beweging en leverde binnen een maand een perfect passende functie op. Helemaal op eigen kracht. Een klant werd ik niet (jammer voor King), maar het heeft de organisatie een kostbaar loopbaantraject bespaard.

Ben W.,  afdelingshoofd gemeente A.

Over King Wullur

Speels met krachten. Helpt moeizame vraagstukken helder en hanteerbaar te maken. Om ongewenste krachtenspel te voorkomen. Nuchter en laser-scherp.
Dit bericht is geplaatst in Impact. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>